måndag 25 januari 2010

Tigermjölk?

Jag kom på en sak! När jag på vägen till hit åkte förbi Kalstad och Milkofabriken så står det på en skylt utmed vägen "Här gör vi tigermjölk". Hur tusan mjölkar man en tiger? Det måste vara livsfarligt!

fin-mjölk!



Egentligen så försöker jag att inte köpa så mycket mjölkprodukter, men när jag såg paketen från Milko så ville jag jag ha dem allihop... sååå fina! Det blev både brödbak och mysfika hos Torbjörn. Ajaj mjölkmage, men det var det värt!

fredag 22 januari 2010

På rymmen!

Ibland blir det lugna livet i Dals Långsam lite för mycket. Då passar jag på att rymma till en annan liten by, nämligen Grythyttan. I Grythyttan bor en massa glada kockar och jag blir alltid matad med mycket och god mat. Men egentligen är det inte maten som lockar mig hit utan kärleken till en alldeles speciell kock, min fina pickniCk!

Mätt och nöjd sitter jag i soffan och känner en känsla som jag inte haft på flera veckor, tro det eller ej men jag känner mig faktiskt lite glad... hejja livet!

torsdag 21 januari 2010

Jo...

Hej, de e jag som är den Militanta Mini Tanten!



En ganska liten tant som tycker om sånt som små tanter gör mest, fika kaffe med sojamjölk å sticka...



Sedan jag började min utbildning på HDK Steneby händer det iblan att jag får en släng av demens å inte minns vad jag har gjort, därför tänkte jag att det kunde hjälpa mej att ha en blogg